Loading...

    • Weversplein 5A, Goor, 7471 VS, Goor, Overijssel, Nederland

    • Monday:08:00-20:00Tuesday:08:00-20:00
      Wednesday:08:00-20:00Thursday:08:00-20:00
      Friday:08:00-21:00Saturday:08:00-20:00
      Sunday:11:00-17:00Holidays:Closed
    • Monday:08:00-20:00Tuesday:08:00-20:00
      Wednesday:08:00-20:00Thursday:08:00-20:00
      Friday:08:00-21:00Saturday:08:00-20:00
      Sunday:11:00-17:00Holidays:Closed
    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-18:00
      Sunday:08:00-18:00Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Borne€ 0.00€ 15.00Not applicableHaaksbergen€ 0.00€ 15.00Not applicable
      Hengelo€ 0.00€ 15.00Not applicableHof van Twente€ 0.00€ 15.00Not applicable
      Rijssen-Holten€ 0.00€ 15.00Not applicableBerkelland€ 0.00€ 15.00Not applicable
      • Hapjesschalen/ partypan §


        • Hapjesschaal Feestje §

          • droge worst
          • blokjes kaas
          • smulbuikjes
          • Zeeuws spek
          • leverworst
          • satéballetjes
          • Joppie dipsaus

          € 19.95

          x 45 pieces
        • Hapjesschaal Borrel §

          • gevulde scharreleitjes
          • grillworst Hawaï
          • kookworst
          • katenspek met roomkaas
          • satéballetje ananas
          • heksenrolletjes

          € 27.50

          x 60 pieces
        • Hapjesschaal Verjaardag §

          • wrap met boerderijkip
          • honeypops
          • rookvlees met ei
          • brie met coburger
          • gehaktballetje
          • gevuld scharreleitje

          € 37.50

          x 60 pieces
        • Hapjesschaal De Luxe §

          • ham/monchou rolletjes
          • stokbroodje met filet americain
          • wrap met zalm
          • meloen met Twentse rauwe ham
          • mini kipsaté
          • gevuld eitje

          € 47.50

          x 60 pieces
        • Hapjesschaal Culinair §

          • rosbief bonbon
          • spiesje van parmaham met olijf
          • achterham met asperge
          • gevulde grillworst
          • spiesje van serranoham met zontomaatje
          • Tandoori kipspiesje

          € 0.95

          piece
        • Stokbroodhapjesschaal De Luxe §

          Huisgemaakte stokbroodjes belegd met:
          • zalm en sla
          • coburger/ brie/ walnoot
          • filet americain
          • kiprollade/ ananas
          • eiersalade
          • carpaccio (rosbief)

          € 1.00

          piece
        • Amuse de Luxe §

          Gevulde amuseglaasjes gevuld met
          • salade van eigengemaakte beenham
          • Hollandse garnalencocktail
          • carpaccio amuse
          • garnalen knoflooksalade
          • huisgemaakte rundvleessalade
          • boerderijkip-kerrie salade

          € 1.10

          piece
        • Snackpan kip §

          • kipwings
          • hotwings
          • borrelhapjes ketjap
          • borrelhapjes piri-piri
          • kipgehaktballetjes [*]kiphapjes op stok[newline]
          Een nieuwe manier van eten. In de grote elektrisch te verwarmen partypan bakt u heel veilig en vrijwel geurloos, zonder vet of olie.
        • Snackpan variatie §

          • honeypops
          • heksenrolletjes
          • spareribs
          • kipborrelsticks
          • smulbuikjes
          • 20 satéballetjes

          € 29.95

          x 70 pieces
        • Snackpan spareribs §

          Gevuld met goedbevleesde spareribs

          € 39.95

          x 50 pieces
      • Barbecue package §


        • Barbecue Populair §

          • barbecue-karbonade
          • speklap
          • rundvleeshamburger
          • barbecueworst
          • varkenshaassaté

          € 4.95 / person

          person
        • Barbecue XXL Pakket §

          • varkenshaasshaslick
          • barbecueworst
          • kipsaté
          • barbecue-karbonade
          • speklap
          • rundvleeshamburger

          € 7.95 / person

          person
        • Slagers Proeverij Pakket §

          • gemarineerde biefstuk
          • varkenshaasshaslick
          • carpacciospies
          • steak de France
          • Wegdammerrib

          € 8.95 / person

          person
        • Twents Barbecuepakket (all-in) §

          • barbecue-karbonade
          • speklap
          • barbecueworst
          • varkenshaassaté
          • rauwkost
          • rundvleessalade
          • stokbrood met cocktail- en knoflooksaus

          € 7.95 / person

          person
        • Wevers pakket (all-in) §

          • kipsaté
          • varkenshaasshaslick
          • speklap
          • rundvleeshamburger
          • rundvleessalade
          • koude pastasalade
          • rauwkost
          • stokbrood met knoflook- en cocktailsaus en kruidenboter

          € 9.95 / person

          person
        • Hof de Luxe Pakket §

          • biefstuk
          • zalmfilet
          • kipsaté
          • varkenshaasshaslick
          • steak de France
          • koude pastasalade
          • rauwkost
          • rundvleessalade
          • cocktail-, saté- en knoflooksaus
          • stokbrood en kruidenboter

          € 12.95 / person

          person
        • Spaanse Barbecue §

          • chipolataworst
          • Spaanse steak (biefsteak)
          • Spaanse kipfilet
          • gambaspies
          • olijven
          • tapenades
          • frisse pastasalade
          • ovenvers stokbrood met sausjes en kruidenboter
          • stevige plastic borden en bestek

          € 14.95 / person

          person
        • Amerikaanse Barbecue §

          • huisgemaakte spareribs (2 stuks p.p.)
          • Amerikaanse biefsteak
          • Procureursteak
          • barbecue runderhamburger
          • hotwings (3 stuks p.p.)
          • ovenvers stokbrood met sausjes en kruidenboter
          • rundvleessalade en rauwkost
          • stevige plastic borden en bestek

          € 14.95 / person

          person
      • Barbecue §

        Eigengemaakte barbecuespecialiteiten voor u! Ambachtelijk gemaakt van mals vlees en bijzondere smaakmakers.


        • Bavettespies §

          Zeer smakelijke biefstukspies van het vergeten stukje vlees

          € 3.29 / 100 g

          x 100 g
        • Black Angus hamburger §

          The best burger in town! 100% rundvlees.

          € 1.79 / 100 g

          x 100 g
        • Gebraden spareribs §

          Met goud bekroond!

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Kipdijsteak boerderijkip §

          (H)eerlijk, mals en klaar a la minute

          € 1.29 / 100 g

          x 100 g
        • Mixed Grillspies XXL §

          Spies met biefstuk, varkenshaas en kipfilet

          € 2.45 / 100 g

          x 100 g
        • Varkenshaas op stok §

          Een unieke smaakexplosie

          € 1.99 / 100 g

          x 100 g
      • Barbecue accessories §

        Bij groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om een barbecue erbij te huren, de kosten hiervoor zijn € 10,00 inclusief gasverbruik. Wij zien graag dat de barbecue schoon terug komt. Hier wordt een borg van € 15,00 voor gevraagd.


        • Gasbarbecue §

          U kunt een barbecue bijhuren bij een bestelling voor groepen vanaf 10 personen. Wij vragen € 15,00 borg.

          € 10.00

          piece
    • Gezellig gourmetten met vrienden of familie begint bij Uw Slager. U kunt bij ons terecht voor een compleet verzorgde gourmetparty met uiteraard het lekkerste vlees, maar ook kruidenboter, brood, salades, gesneden paprika, ui, champignons etc. kan allemaal voor u geregeld worden. Kortom, u zorgt voor het feestje en de gasten en wij voor de rest!

      • Gourmet package §


        • Gourmetschotel Populair §

          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon. Gevarieerd in:
          • shoarmareepjes
          • filetlapje
          • mini schnitzel
          • mini slavink
          • mini hamburger
          • gekruid kipfiletje
          • chipolataworstje

          € 5.95 / person

          person
        • Gourmetschotel De Luxe §

          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon. Gevarieerd in:
          • biefstuk
          • Twents rolletje
          • gekruid kipfiletje
          • varkenshaassaté
          • dijenkletser
          • biefbaconrolletje
          • varkenshaas pesto

          € 7.95 / person

          person
        • Gourmetschotel Culinair §

          U krijgt ruim 300 gram vlees per persoon. Gevarieerd in:
          • Bief-tartaar deluxe
          • kip-hawaï
          • mini varkenshaas op stok
          • pomodori haasje
          • carpaccio steak
          • lamsrack pesto
          • peper-beef-steak

          € 9.95 / person

          person
        • Fondue/ steengrill §

          U krijgt circa 300 gram vlees per persoon
          • kipfilet
          • Italiaanse rundergehaktballetjes
          • biefstukjes
          • varkenshaas
          • slavinkjes

          € 6.95 / person

          person
        • Uitbreidingspakket §

          • stokbrood
          • sausjes
          • gesneden paprika
          • ui en champignons

          € 3.95 / person

          person
        • Uitbreidingspakket De Luxe §

          • stokbrood
          • sausjes
          • gesneden paprika
          • ui
          • champignons
          • rauwkost
          • huisgemaakte rundvleessalade

          € 7.95 / person

          person
      • Buffet §


        • Hof De Luxe buffet §

          • rauwkost
          • opgemaakte rundvleessalade
          • stokbrood met kruidenboter en sausjes
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • gebraden spareribs en varkenshaas in champignonroomsaus of satésaus
          • kipborrelsticks
          • gebakken aardappelen met spek en ui, nasi of bami naar keuze

          € 13.95 / person

          person
        • Weldammer buffet §

          • rauwkost
          • opgemaakte rundvleessalade
          • stokbrood met kruidenboter en sausjes
          • varkenshaas in champignonroomsaus of satésaus
          • honeypops (malse kipdijfilet met spek)
          • gebraden varkensrollade in jus
          • warme beenham met honingsaus
          • gebakken aardappelen met spek en ui, nasi of bami

          € 16.95 / person

          person
        • Buffet vlees/ vis §

          • rauwkost
          • opgemaakte rundvleessalade
          • zalmtartaartjes
          • stokbrood met kruidenboter en sausjes
          • 1/2 haring met uitjes
          • gebakken schnitzeltjes met roomsaus
          • gebraden spareribs
          • gebakken verse zalmfilet met pesto-roomsaus
          • gebakken aardappelen met spek en ui, nasi, bami of witte rijst naar keuze

          € 18.95 / person

          person
        • Buffet Proviande §

          • opgemaakte rundvleessalade
          • zalmsalade
          • rauwkost
          • stokbrood met kruidenboter en sausjes
          • kip smoorschotel [*]varkenshaas in champignonroomsaus[newline][*]satéballetjes[newline][*]rundvleesreepjes en boontjes in ketjapsaus[newline][*]gebakken aardappelen met spek en ui, bami of nasi naar keuze[newline]

          € 17.95 / person

          person
        • Buffet Mediterrane §

          • diverse broodsoorten
          • huisgemaakte sausjes en kruidenboter
          • opgemaakte rundvleessalade
          • opgemaakte zalmsalade
          • carpaccio met garnituren
          • verse haring met uitjes
          • koude pastasalade
          • gebakken aardappeltjes met spek en ui
          • haricot verts in katenspek
          • gegrilde procureur in jachtsaus
          • verse zalmfilet in pesto-roomsaus
          • varkenshaassaté met satésaus
          • selectie van Spaanse en Italiaanse hammen
          • vers fruit

          € 19.95 / person

          person
        • Tapasbuffet warm §

          • kipsatéstokjes met satésaus
          • honeypops (kipdijfilet met spek)
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • spareribs
          • kipborrelsticks
          • stokbrood met sausjes en kruidenboter

          € 7.50 / person

          person
        • Tapas buffet koud/warm §

          Een proeverij van Spaanse, Hollandse en Italiaanse hapjes
          • luxe vleeswaren
          • koude hapjes/ amuses
          • haring
          • carpaccio
          • stokbrood met sausjes en kruidenboter
          • zalmtartaartjes
          • kipsatéstokjes met satésaus
          • honeypops (kipdijfilet met spek)
          • gehaktballetjes in ketjapsaus
          • spareribs

          € 12.50 / person

          person
      • Guvech §

        Bestel uw bourgondische ovensteen. Enkel in de oven op 180 graden circa 25-30 minuten.


        • Amerikaanse smulsteen §

          Geschikt voor 2 personen
          • gepofte aardappel
          • maïs
          • broccoli met kaasroomsaus
          • spareribs

          € 14.95

          piece
        • Franse smulsteen §

          Geschikt voor 2 personen
          • aardappelpartjes
          • haricot verts in katenspek
          • broccoli met kaasroomsaus
          • varkenshaas gemarineerd in groene pesto marinade

          € 14.95

          piece
        • Mixed grill smulsteen rund §

          Geschikt voor 3-4 personen
          • varkenshaas
          • kipfilet
          • kogelbiefstuk

          € 17.95

          piece
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Gevulde varkenshaas §

          Gemarineerd met een pikante marinade gevuld met een kruidencreme kaas op een bedje van
          bospaddestoelensaus.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas op stok §

          Varkenshaas op stok is een spies met varkenshaas gemarineerd en gevuld met zongedroogde tomaat, deze is omwikkeld met ontbijtspek

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Beenham naturel §

          Deze ham, die wordt vervaardigd van de achterbout van een varken waaruit de beenderen zijn verwijderd en waarvan het bovenste schnitzeldeel is verwijderd. Aan de buitenzijde blijft het zwoerd en het dunne spek zitten. Het vlees wordt ingespoten met pekel en blijft aansluitend enkele dagen in deze lichte pekel liggen. Voor een aparte smaak kan de ham ingewreven worden met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de ham omwikkeld met varkensnet en langzaam gegaard.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Beenham honing-mosterd §

          Culinaire beenham met honing-mosterd

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Bami/ nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Bistro saucijs §

          Heerlijke gemarineerde saucijs

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Boerenschnitzel §

          Schnitzel van varkensvlees, lekker gepaneerd met gedroogde groenten en kerrie.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Filet cordonbleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Filetlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Filetschnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Filetschnitzel naturel §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Gevulde ribkarbonade §

          De cotelet Suisse is een ribkarbonade met been gevuld met ham en kaas

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Griekse vink §

          Heerlijke vink met Griekse invloeden

          € 1.25

          piece
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0.59 / 100 g

          gram
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Pesto vink §

          Slagers slavink met pesto bereid

          € 1.25

          piece
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 0.99

          piece
        • Saucijs Napolitaans §

          Een ambachtelijke, heerlijk gemarineerde, saucijs

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 0.79 / 100 g

          gram
        • Slagers slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.25

          piece
        • Sparerib naturel §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 0.79 / 100 g

          gram
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 0.89 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Varkensrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 0.79 / 100 g

          gram
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 0.89 / 100 g

          gram
        • Vleesribbetjes (dik) §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0.59 / 100 g

          gram
        • Klinkertjes §

          Een specialiteit van Uw Slager

          € 1.25

          piece
        • Steak de France §

          Een heerlijke steak om lekker te bakken of te grillen

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Wegdammerrib met spek §

          Een gepekelde filet met rib, ingesmeerd met Ardenner mosterd en omwikkeld met spek.

          € 1.39 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0.79 / 100 g

          gram
        • Verse worst (fijn) met kruidnagel §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0.79 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 0.79 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) met kruidnagel §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 0.79 / 100 g

          gram
      • Beef §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.79 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 4.99 / 100 g

          gram
        • Slagers steak §

          Heerlijke biefstuk van uw slager

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 1.75

          piece
        • Bavette §

          De bavette is de dikke rand vlees die in de flank (vang) van de koe zit. Het heeft een lange en grove draad. De bavette is botermals en wordt gebruikt in de lekkerste gerechten.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Biefstuksleetje §

          Heerlijk, goed gevulde braadslee. Gaar het braadsleetje in een voorverwarmde oven gedurende 10 tot 15 minuten op 180 graden.
          De braadslee kan ook bereid worden op een barbecue voorzien van een deksel, of op een barbecue zonder deksel als u de braadsleetjes eerst verpakt in aluminiumfolie.

          € 3.98

          piece
        • Côte de boeuf §

          Botermals Nederlands rundvlees

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde entrecôte §

          Malse biefstuk met een klein randje vet, heerlijk gemarineerd.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Magere braadlapjes §

          Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen het rund

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Picanha §

          Botermalse Noord-Amerikaanse rosbief met een vetlaag

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Rib-eye gemarineerd §

          Heerlijke gemarineerde, malse en sappige ribeye steaks

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Rosbief aan een stuk §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund (kogel).

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Runderbraadstuk §

          Het braadstuk is een groot stuk vlees van het rund of varken dat in zijn geheel wordt bereid

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Rundersaucijs §

          Saucijsjes worden gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.49

          piece
        • Schenkel §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 1.19 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 1.49

          piece
        • Verse runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1.25

          piece
      • Desserts §


        • Cheesecake citroen §

          Een zachte romige frisse citroenvulling op een krokante korst van koekdeeg

          € 9.95 / 8 persons

          x 8 persons
        • Cheesecake kersen §

          Heerlijke cheesecake met kersen

          € 9.95 / 8 persons

          x 8 persons
        • IJstaart aardbei-framboos §

          Een heerlijke frisse verrassing. Een IJstaart in de frisse smaak aardbei- framboos.

          € 14.50 / 10 persons

          x 10 persons
        • IJstaart Belgische chocolade §

          Zet eens een ijstaart op tafel na een etentje, bij een verjaardag of tijdens een andere gelegenheid. Een feestelijke verrassing!

          € 14.50 / 10 persons

          x 10 persons
      • Catering material §


        • Schoonmaakservice §

          Kies voor onze schoonmaakservice. Voor borden/bestek vuil retour rekenen wij € 1,00 per persoon.

          € 1.00 / person

          person